Tyrolia Binding

Ski binding PR 11 GW

Het modulaire ontwerp van de PR 11 GW all-mountain binding staat garant voor één ding: plezier met uw STAKI ski, of je nu voor het eerst op ski's staat of al een gevorderde skiër bent. Naast de gebruikelijke krachtoverbrenging van de laars naar de skirand, biedt het nieuwe SXG-hielstuk perfecte compatibiliteit met Alpine- en GripWalk-laarzen. Dit betekent dat u uw binding niet opnieuw hoeft aan te passen wanneer u een andere boot gebruikt. Dat is vrijheid: stap maar in en uit. U kunt vertrouwen op de perfecte positionering en grip. De sterke en stabiele teen van deze binding met Full Diagonal Release-functie is zeer geschikt voor uw all-mountain avonturen. Als je valt, wordt de binding zowel horizontaal als verticaal vrijgegeven. Je zult ook enthousiast zijn over de buitengewone flexeigenschappen en duurzame prestaties van deze binding.

Stahoogte 31 mm
Din 3 - 11
Image
Image
Gewicht 1790 gr
Gewichtsklasse Vanaf 31 kg

Kenmerken

  • SX Toe met TRP System
  • Volledig diagonaal
  • AFS - Anti-wrijving schuifregelaar GW
  • Powerrail
  • ISO: 5355A, 9523 GripWalk
  • SXG Heel
  • Brake [G] 85mm
  • POWERRAIL SYSTEEM :Welkom bij de snelle evolutie van de bindingstechnologie: PowerRail voor eenvoudige montage en aanpassing. (Lees hieronder meer…)

POWERRAIL THE RAIL SYSTEM

Het unieke railsysteem ontwikkeld door TYROLIA voldoet aan de eisen van de skimarkt voor volwassenen en is perfect geschikt voor zowel de retail- als de verhuursector! De TYROLIA PowerRail is een waar succes vanwege het grote aantal functies: eenvoudigste bediening, maximale flexibiliteit, optimale prestaties, perfecte matching, verhoogde stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien kunnen de teen- en hielgeleiders worden vervangen of gemonteerd voor langdurige prestaties.

Image
Image

ALLRIDE PR BASE THE RAIL SYSTEM

Basis PowerRail-basis met optionele absorbers. Het levert de eenvoudigste bediening, flexibiliteit en optimale allride-prestaties.

Skischoenen zoolbereik: 255-378 mm

TWIN PR BASE

Nieuw in het PowerRail-segment is de gewichtsbesparende Twin PR-basis - een tweedelig basissysteem zonder middendeel voor ongehinderde ski-flex.

Skischoenen zoolbereik: 255-378 mm

Image
Image

TRIFLEX PR BASE

Het FreeFlex Pro-systeem, meestal gebruikt in racegerichte modellen, is geïntegreerd in een basissysteem. Voor ongehinderde natuurlijke ski-flex wordt de basis beveiligd door een vast paar schroeven en drie glij-apparaten. Dit biedt meerdere flexmogelijkheden en met de gratis glijdende FreeFlex-band bovenop de basis kan de ski zijn natuurlijke flexibiliteit en dynamiek behouden. Het Dynamic Rebound System - DRS - met zijn twee power springs, versterkt de inherente ski rebound en maakt een snellere edge-to-edge overgang mogelijk. Directe krachtoverbrenging en een kortere reactietijd betekenen wendbaarder en krachtiger skiën op het hoogste niveau.

Skischoenen zoolbereik: 255-378 mm

MBS - MULTI BOOT STANDARD

Binnen de PowerRail-lijn 2017.18 introduceert TYROLIA 2 nieuwe modellen met een unieke functie voor het massaprestatiesegment: MBS - Multi Boot Standard. Deze modellen zijn geschikt voor Alpine (ISO 5355), GripWalk en Walk Sole / Walk To Ride skischoenen.

Image

STAKI design 2019 - 2020

Ieder van ons is origineel en verdient een uniek ontwerp.
Image

STAKI STRIKE

€ 555

Het STRIKE-ontwerp symboliseert de kracht en dynamiek van de flitser. Met deze ski's kun je gemakkelijk een steile helling of ijzige plaat overwinnen.

Image

STAKI RUVIEN

€ 555

Het ontwerp van RUVIEN zal elke liefhebber van technologie bevallen. Het zal je helpen om moeilijk terrein, onvoorbereide sneeuw of smalle kloven te overwinnen.

Image

STAKI JOGA

€ 555

Het pure JOGA-ontwerp zal uw geest kalmeren. Je zult in alle rust van je rit kunnen genieten en het landschap en de harmonie om je heen voelen.

Image

STAKI NEKO

€ 555

NEKO-ontwerp wordt gewaardeerd door iedereen die de Aziatische cultuur bewondert. Dit ontwerp is helemaal niet saai.

Image

STAKI KONE

€ 555

Deze speciale serie is een LIMITED EDITION, gewoon opvallen en genieten tussen alle andere skiërs.

Image

STAKI MOUNT

€ 555

Je kunt ook inspiratie vinden in de verfijning van het MOUNT-polygoonontwerp. De motivatie om dit ontwerp te maken was om naar de bergtoppen te kijken.

Image

STAKI ski's zijn amper 98 cm, een heerlijk en veilig gevoel om te skieën.

Met STAKI skiën is echt een ervaring, ze zijn wendbaar, geeft u stabiliteit, ook veilig op ijsplekken. Door de lengte van maar 98 cm zijn ze te gebruiken off-piste en op de piste. Een echt gevoel van vrijheid.

We gebruiken (sneeuw) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.