Ontdek de nieuwe mogelijkheden van skiën

Met een STAKI skiset is het echt genieten tijdens het skiën, door zijn lengte van maar 98 cm maakt u bochten zonder veel inspanningen, het geeft dankzij de Stability © achteraan druk naar voren toe en een heel veilig gevoel. Uw skischoen (iedere skischoen past in onze Tyrolia bindingen) “meer over Tyrolia binding” staat helemaal achteraan net voor onze Stability ©, dit geeft als resultaat dat u niet vermoeid geraakt tijdens het skiën. Ook op ijzige vlakten krijgt u meer grip. Staki is een heel nieuw concept van skiën en is ook zeker aan te raden voor personen met knie- en heupproblemen, omdat de inspanningen tot een minimum worden gebracht. Ook skiën op buckelpistes en funcarving buiten de piste is een droom om met Staki te skiën. Door zijn lengte van maar 98 cm is het ook veel veiliger skiën want de kans op een breuk bij een val wordt met meer dan de helft gereduceerd. Dit maakt dat Staki ook perfect is voor mensen die altijd wat schrik ervaren tijdens het skiën. Meer informatie over onze ski’s en om een bestelling te plaatsen, bezoek zeker onze online webshop. (Klik door naar onze webshop)
Ontworpen voor uw veiligheid en balans
Na jaren ontwerpen en testen is onze Staki ski in productie genomen met de laatste technologie, de Stakility©
Door onze jaren lange ervaring in de skiwereld zijn wij er in geslaagd om deze technologie te ontwikkelen die de voetfunctie verbetert en het skiën stabiliseert.
Het korte uiteinde werkt nu als ondersteuning en helpt bij het handhaven van een evenwichtige positie op hellingen.
Het voorkomt dat u geen grip meer hebt op ijsplekken, indien nodig vertraagt de Staki uw snelheid waar nodig.
Uzelf krijgt de juiste controle op steile en bevroren pistes.


  • Voor iedere skiër die een andere beleving wil op ski’s.
  • Perfect voor skiërs die schrik hebben met de lengte van klassieke ski’s.
  • Voor oudere skiërs die nog steeds soepel de berg af willen skiën.
  • Voor skiërs met knie of been problemen.
  • Voor skiërs die off road willen skiën in alle vrijheid en alle mogelijkheden.
  • Voor beginners (zeker vanaf een leeftijd van 20 jaar)
…………………

We gebruiken (sneeuw) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.